ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΙ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

 Γράφει ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ:

Είμαστε μια ευλογημένη χώρα, με ανισόρροπους κατοίκους που εκλέγουν εφιάλτες για ηγεμόνες τους, μόνο και μόνο για να διατηρούν την εφήμερη πάρτι τους, χωρίς κανένα όραμα για το μέλλον για το αύριο. Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδος ήταν ο λόγος που η Γερμανία δέχθηκε την είσοδο μας στην άλλοτε Ε.Ο.Κ. (δηλαδή στην Σοβιετική Ένωση των Γερμανών) κάτι που δεν είχε δεχθεί ο Ι. Στάλιν για την Σ. Ένωση της Ρωσίας (βλ. Ελλάδα – Ρουμανία), μιας και η Σ. Ένωση της Ρωσίας είχε ορυκτό πλούτο, ενώ ταυτόχρονα η Ελλάδα θα αποτελούσε Δούρειο Ίππο μέσα στην άλλοτε Σοβιετία, με αποτέλεσμα να είχε καταρρεύσει ήδη από την δεκαετία του 1960.

 Εάν και εφόσον ο πολιτικός, θρησκευτικός, στρατιωτικός και δικαστικός κόσμος της Ελλάδος, συνεχίσει να κάνει ακατάσχετη πεολειχία στο κατασκευασμένο από τους Χάζαρους υπερτραπεζίτες εναντίων της Ρωσίας, 4ο Ράιχ… αυτό εκλαμβάνεται από κάποιους κύκλους ως εμμονή ενεργειακής ανεξαρτησίας προς τους Τεύτονες ιππότες… τότε οι σύμμαχοι μας Αγγλοσάξονες ιππότες, θα βρουν τρόπο να ενώσουν την Τουρκία – Βουλγαρία και Αλβανία (με τις παθητικές ευλογίες της Μόσχας), ώστε να μας πάρουν εδάφη και να με αυτό τον τρόπο να μειώσουν μια μελλοντική ενεργειακή ανεξαρτησία και ισχύ της Γερμανίας.

 Η έναρξη αυτή της άτυπης τυχών συμμαχίας θα εγκαινιασθεί από την διάλυση των Σκοπίων μεταξύ Αλβανίας και Βουλγαρίας. Βασικά ζούμε σε πολλαπλές πραγματικότητες, που κάθε στιγμή όταν αλλάζουν φορά μας αλλάζουν και την πραγματικότητα… το ότι προκύπτουν διάφοροι διαμελισμοί κρατών στην περιοχή, Χερσόνησο του Αίμου – Μέση ανατολή, προκύπτει από το γεγονός ότι πολλά αρχαία ιερατεία που εκφράζονται μέσα από σύγχρονες πολιτικές… έχουν σχέδια για την σημαντικότερη περιοχή του πλανήτη, αυτά τα σχέδια εφάπτονται μεταξύ τους σε κάποια σημεία των καιρών, με αποτέλεσμα να αλλάζει απότομα η φορά – ροή των αρνητικών γεγονότων είτε σε στασιμότητα, είτε σε περαιτέρω αύξηση της αρνητικότητας.

 Είναι λίγο δύσκολο μια χώρα γεωστρατηγικά να εφάπτεται με τρεις ηπείρους, να διαθέτει πολλά τρις σε ορυκτό πλούτο… και στην τελική να μην πάθει τίποτα! Αυτοί οι 2 βασικοί λόγοι είναι για πάθουμε πολλά, μα πάρα πολλά, έστω και αν δεν μπορούμε να το καταλάβουμε, εξ΄άλλου είναι γνωστό ότι όταν παλεύουν οι ελέφαντες την πληρώνουν τα βατράχια! Αν τα βατράχια νομίζουν ότι έχουν την ευλογία του Θεού και δεν θα πάθουν τίποτα… είναι γελασμένα, γιατί αυτό τους το λένε οι ελέφαντες μέσω των δικών τους πρέσβεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: